Thursday, 17 October 2013

Kek Hari Raya Aidil Adha

Done...
Alhamdulillah...

Maaf pada yang ingin rasa kek durian. Stok durian tahun ini licin. Lagi lak pesan sifu, nak wat kek durian ni nak kena guna durian kampung. Sebab durian yang king king itu dah disuntik ubat. InsyaAllah dah tiba musim nanti saya cuba stok sebanyak mungkin.

 Chocolate Indulgence Cake
7in
 Kek Durian
saiz 7x7in
Khas buat rakan sekerja suami
Kek Durian
Saiz 7in

Projek 2 hari sblm Aidil Adha 2013

Assalamualaikum wbt..

Antara aktiviti sblm Aidil Adha..
Ketika ini tangan kanan saya terseliuh agak teruk...
Alhamdulillah sempat siap semuanya...
3 darinya kak ipar punya..
1 biji adik ipar..
3 biji lagi MakMah punya..


 Red Velvet Cake
adik ipar punya

 Red Velvet Cake
kakak ipar punya

Aiskrim Oreo Cake
 makmah punya

Heavy Chocolate Cake 
kakak ipar punya

Kek Durian
Makmah punya

Wednesday, 2 October 2013

Intensif Jutawan Industri Terakhir 27hb-29hb Sept 2013

Assalamualaikum wbt.

Antara kenangan yg boleh dikongsi. Hanya gambar leh mengukai kata. 
TQVM Dr.Azizan Osman dan juga team Richwork. Moga doa dan jasa kalian membantu kami meniti kehidupan. Terimakasih sekali lagi...

 Antara Geng2 WhatsApp


 Adik2 remaja yg mesra

 Bersama Mejar, Kak Ina & Kak siti
Ambil aura mereka yg dah berjaya.

 Abg Lan n wife (kak Ina), Kak Siti

 kami bertiga

 Bersama Kak Anis Chocolate Moist

Bersama Tn.Hj. Asri (pakar saham)

 Di PWTC
TQVM Abg Lan Atas ilmu yg dikongsi

Dlm dewan Tun Razak 1
Kenangan di IJI terakhir

Operasi Sapu Sawang...

Assalamualaikum wbt...

Salam sejahtera sahabat2 blogger sekelian. Ampun dan maaf dah lama tak bersiaran. campur tolak dah hampir 10 bulan ya. Huhuhuhuu... satu tempoh yang lama juga tu.

InsyaAllah selepas ni saya akan cuba update sekerap mungkin. Banyak gambar2 nak share di sini. Terutamanya koleksi kek sepanjang 10bln ni...

Saya cuba upload kek sepanjang minggu ke 4, SEPTEMBER lalu dulu ya...

 Cheese Cake Blueberry
Deko simple yang amik masa 15 minit je

Kek Coklat Lembap
Buat anakda kesayangan.
Menunaikan permintaan sahabat maya.

Monday, 24 December 2012

Aneka Crepe

Chocolate Crepe

Keratan Rentas Chocolate Crepe

Strawberry, Kiwi & Jagung Crepe

French Vanilla Mille Crepe

Tiramisu Mille Crepe

Antara N3 yg tercicir...

 Sponge Chocolate Cake

 Cupcake Premium
5pcs/set
3pcs Red Velvet & 2pcs Devil Chocolate

 Moist Orange Cake

Ombre Cake

Kek Lapis Corak
Lapis Coklat Vanila

Pastri & Tart nenes Buah-buahan

Kek Lapis Hantaran
Lapis Horlick Vanila

Double Chocolate Indulgence
dipotong 3 bhgn

Double Chocolate Indulgence

Red Velvet Cake

Double Chocolate Indulgence Cake
with edible image

Blueberry Cake

Indah Mocca Orange Slice Cake

Indah Mocca Orange Slice Cake


Assalamualaikum...
Maaf dah lama tak bersiaran di sini...
InsyaAllah selepas ni saya akan cuba update sekerap mungkin...

Kali ni kami hidangkan menu baru...
Kombinasi Kek Moist Orange Bersama Krim Mocca Orange..

Alhamdulillah ramai yg suke...

Sesape berminat boleh ahh PM saya ya...
TQVM
There was an error in this gadget